Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ήταν λάθος ο τίτλος για την προβολή στο Ισραήλ!



Ήταν ένα λάθος… Με αυτό τον τρόπο «μπαλώθηκε» στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της τουριστικής προβολής των Ιωαννίνων στο Ισραήλ… Θέμα που κυριάρχησε προ ημερών, όταν γνωστοποιήθηκε η ακύρωση του θερινού προγράμματος πτήσεων της TUS από το Τελ Αβίβ στα Γιάννινα.

Περιφέρεια και Δήμος είχαν σπεύσει να διαψεύσουν κάθε πιθανότητα συμφωνίας για προβολή των Ιωαννίνων στο Ισραήλ προκειμένου να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα… Λίγες μέρες μετά τις διαψεύσεις, έφτασε η ημερήσια διάταξη για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.. Ένα από τα θέματα, όπως ακριβώς αναγράφονταν ήταν «αποδοχή χρηματοδότησης  της  ΣΑΕΠ 530 Ηπείρου για την εκτέλεση του έργου «Προώθηση τουριστικής προβολής του προορισμού Ιωάννινα από Τελ –Αβίβ».

Εισήγηση μέχρι και λίγο πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είχε δοθεί σε κανέναν από τους Δημοτικούς Συμβούλους. Κι όταν έφτασε η ώρα της συζήτησης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έσπευσε να διορθώσει τον τίτλο του θέματος.
Δεν πρόκειται για αποδοχή χρηματοδότησης για προβολή του προορισμού Ιωάννινα στο Τελ Αβίβ, αλλά για… απλή τουριστική προβολή του προορισμού Ιωάννινα!
Επρόκειτο για ένα λάθος που είχε γίνει από την Περιφέρεια στην έγκριση της σχετικής απόφασης και σήμερα διορθώθηκε.. Εν συνεχεία διορθώθηκε και ο τίτλος του θέματος..
Βέβαια, μεταξύ του λάθους και της διόρθωσης, είχαν προηγηθεί σχόλια των τοπικών μέσων ενημέρωσης που επεσήμαναν το συγκεκριμένο θέμα σε συνδυασμό με τις δηλώσεις των προηγούμενων ημερών και την ακύρωση των πτήσεων.
Είκοσι χιλιάδες ευρώ είναι το ποσό που διαθέτει η Περιφέρεια στον Δήμο και φυσικά ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε την χρηματοδότηση..
Σε ερωτήματα δε για το θέμα που ανέκυψε με την ακύρωση των πτήσεων από το Ισραήλ ο Δήμαρχος ζήτησε να βλέπουν το… δάσος!
«Μην ψάχνεται να βρείτε σενάρια συνομωσίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος συμπληρώνοντας ότι κάποιοι επιλέγουν να ασχολούνται με την πολιτική και το δάσος και κάποιοι με το δέντρο και την παραπολιτική.
Εξήρε την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής που δικτύωσε όλους τους φορείς και έφερε αποτελέσματα στην αναβάθμιση του αεροδρομίου και την τουριστική προβολή.
«Το πακέτο των 20 χιλιάδων θα δοθεί για την προβολή των Ιωαννίνων. Από παραδρομή ήρθε από την Περιφέρεια ο τίτλος και γι’ αυτό διορθώθηκε κι άλλαξε» κατέληξε ο δήμαρχος.
Τελικώς λάθη γίνονται και πάντα υπάρχει ένας τρόπος για να διορθωθούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου