Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

O Υφ. Εξωτ. της Συρίας Mikdad κάλεσε κούρδους κι άραβες να ενωθούν στο Afrin εναντίον της Τουρκίας. » υπεύθυνη η τουρκική ηγεσία…ο στρατός υπερασπίζεται κάθε σπιθαμή συριακής γης.Το Αφρίν είναι αναπόσπαστο τμήμα της Συρίας. Θα καταρρίψουμε κάθε ξένο μαχητικό.Η Συρία θα μείνει ενωμένη.



O Υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας Mikdad αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο ανέφερε ότι το “Afrin είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας” και ότι η Συρία εργάζεται κατά της τουρκικής παρουσίας και επίθεσης στο  Afrin και τις γειτονικές περιοχές προσθέτοντας ότι η τουρκική ηγεσία είναι υπέυθυνη για ό,τι συνέβη.
Κάλεσε κούρδους κι άραβες αυτών των περιοχών να ενωθούν κατά της επίθεσης προσθέτοντας ότι  διαβεβαιώνουμε πως ο συριακός στρατός υπερασπίζεται κάθε σπιθαμή του συριακού εδάφους και η Συρία θα επιστρέψει  ως ενωμένη όπως ήταν σε όλη την ιστορία”. Ο Mikdad τόνισε ότι η συριακή αεράμυνα  “θα καταρρίψει κάθε μαχητικό που εξαπολύει επιθέσεις κατά της Συρίας και ότι αυτό δεν αποτελεί απλώς μια απειλή.”sana,rudaw 14.2.18
Σήμερα δεν αναφέρονται τουρκικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στο Αφρίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου