Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

H MIT ΕΔΙΝΕ Μ.Ε.Α. ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

H εταιρία που πούλησε ΜΕΑ στην ISIS είναι μήπως προπέτασμα της ΜΙΤ ;
Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων σε εταιρία που έχει έδρα το Κετσίορεν της Άγκυρας, με την δικαιολογία πως πουλούσε ΜΕΑ στην ISIS. H εταιρία ιδρύθηκε το 2015 με αρχικό κεφάλαιο 500.000 λιρών και η ιστοσελίδα της έχει ονομασία Warriorgears που σημαίνει ¨Εξοπλισμός πολεμιστή¨.

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων σε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας Τούρκος πολίτης, με το αιτιολογικό πως βοήθησαν την τρομοκρατική οργάνωση ISIS.
Στην απόφαση αναφέρεται πως η εταιρία Επαγγελματικά Ηλεκτρονικά από την ίδρυση της το 2015 ως τώρα διασφάλιζε ΜΕΑ για την ISIS.
Σύμφωνα με την είδηση στην Χουριέτ, η εταιρία Επαγγελματικά Ηλεκτρονικά που φέρεται να είναι εταιρία προπέτασμα της ΜΙΤ, προμήθευσε στην ISIS, μόνο στο πρώτο μισό του 2016, εξοπλισμό αξίας 500.000 $.
Σύμφωνα με το εμπορικό μητρώο, η εταιρία Επαγγελματικά Ηλεκτρονικά ΕΠΕ, έχει έδρα το Κετσίορεν και ως μόνος υπεύθυνος αναφέρεται ο διευθυντής ονόματι Γιουνούς Εμρέ Σακάρια.
………….
ABD Hazine Bakanlığı aralarında bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının da bulunduğu üç kişiye yönelik olarak, terör örgütü IŞİD’e yardım ettikleri gerekçesiyle yaptırım kararı aldı. Kararda, Sakarya’nın sahip olduğu Profesyoneller Elektronik’in kurulduğu 2015’ten bu yana IŞİD’e insansız hava aracı elektronik aksamları sağladığı belirtildi. Hürriyet’te yar alan habere göre “IŞİD’in paravan şirketi” olduğu öne sürülen Profesyoneller Elektronik’in 2016’nın … Okumaya devam et

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου