Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΑΚΡΟΠΟΛ απο την διαμαρτυρία της κυριακής

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ: Η συγκέντρωση ήταν ειρηνική με εξαίρεση μεμονωμένες μικροακρότητες από μερικούς τους οποίους απομόνωσαν συνετοί αδελφοί που αισθάνονται το τι σημαίνει να είσαι Ορθόδοξος και όχι οπαδός! Ευχόμαστε τις επόμενες ημέρες να γεμίσει η Ιπποκράτους από Ιερείς οι οποίοι σήμερα ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τα ιερατικά τους καθήκοντα, όπως ο εσπερινός της συγχώρεσης.


 ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou/
πηγη ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ

AKΡOΠOΛ

scripta manent: ευχαριστώ τον αδελφό Μαρίνο για την ενημέρωση

Σημείωση  ιστολογίου «ο παιδαγωγός»: 
Η παρουσία 80-100 αδερφών μας (αντί των 10-15 των προηγούμενων ημερών)  μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Την ώρα που οι αντίχριστες δυνάμεις έφθασαν στο σημείο να προσβάλλουν συστηματικά και να βλασφημούν με αλλεπάλληλα θεατρικά έργα τον Κύριο μας,

ΟΛΟΙ οι Ορθόδοξοι πιστοί 
πρέπει να αφήνουν κατά μέρος οτιδήποτε τους χωρίζει και να καταθέτουν 
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ.


Καλούμε -δημόσια- ΚΑΘΕ αποτειχισμένο πατέρα (νέου ή παλιού), ΚΑΘΕ Ορθόδοξο πιστό, ΚΑΘΕ Έλληνα που ρέει ακόμη στις φλέβες του ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία, να στηρίξει τις διαμαρτυρίες. Έχουμε στείλει σχετικό μήνυμα (email) και στην σύνοδο των ΓΟΧ. Παρακαλούμε όσοι γνωρίζετε άλλες συνόδους ΓΟΧ, επίσης να τους ζητήσετε να παρέμβουν. 
Από τα Ορθόδοξα σωματεία (αδελφότητες) και από την "Ιερά Σύνοδο" της "Εκκλησίας της Ελλάδος" ΔΕΝ αναμένουμε καμία ανταπόκριση. Χρόνια τώρα έχουμε κουραστεί να τους παρακαλάμε. 
Ακόμη περιμένουμε (μέσω του π.Α.Β.) τα ορθόδοξα σωματεία της Θεσσαλονίκης να προσυπογράψουν την μήνυση εναντίον των συντελεστών της "Ώρας του Διαβόλου" του θέατρου Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.. Με προδότες της Ορθοδοξίας πλέον δεν θέλουμε πλέον καμία σχέση. 
Ενώ οι Ιεράρχες κατηγορούσαν τα συλλαλητήρια, βλέποντας την δυναμική τους, έσπευσαν να τα καπελώσουν. Τώρα -για να μην τους "πάρει με τις πέτρες" ο κόσμος-  θυμήθηκαν τον Παύλο Μελά! ΝΤΡΟΠΗ σας. 
Ενάμιση χρόνο μετά την ψευδοσύνοδο της Κρήτης ακόμη δεν έχουν εκδώσει ένα επίσημο κείμενο καταδίκης της ως ληστρικής. Το ίδιοι και οι ιεράρχες. Η θέση τους σε μια μελλοντική Ορθόδοξη Σύνοδο θα είναι ως κατήγοροι προς απολογία για την αδράνεια τους.
 Στις διαμαρτυρίες αυτές το "συντονιστικό" δεν είναι "σικέ". Τα μεγάφωνα δεν θα διακόπτουν τα μη αρεστά συνθήματα του κόσμου ή τους μη πολιτικά ορθούς ομιλητές. Το τσουνάμι της οργής του Ορθόδοξου λαού θα πνίξει μαζί με τους προδότες της πατρίδας και τους προδότες της Ορθόδοξης πίστης μας. Όλοι μαζί στον αγώνα: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου