Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Αδιανόητη φρίκη στα Άδανα: Άντρας βίασε 4χρονη ενώ κοιμόταν - Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί


Φυλακίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και, όπως αναφέρει η Sabah και η Posta, η τύχη του αγνοείται εδώ και δύο μέρες - Εικάζεται ότι δολοφονήθηκε στη φυλακή από συγκρατουμένους του

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στα Άδανα, μέρα μεσημέρι.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sabah, μία χαρούμενη οικογένεια, γιόρταζε το γάμο ενός ζευγαριού, σε ένα δρόμο στα Άδανα. 


Ο Τουρκάν είχε πάρει τη γυναίκα του Αλί και την κορούλα τους στο γάμο. 
Μέσα στο σπίτι, ένα κοριτσάκι, μόλις 4 ετών, είχε κουραστεί από όλη την ημέρα εορτασμών και είχε πέσει να κοιμηθεί.
Όμως δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι θα μπορούσε να αποτελέσει λεία κάποιου ανώμαλου, γιατί στο μικρό της μυαλουδάκι δεν υπήρχαν αυτά τα πράγματα, μέχρι το μεσημέρι της 11ης Φεβρουαρίου, λίγη ώρα πριν την πάρει ο ύπνος. 

Ένας από τους καλεσμένους, o 28χρονος Σεντάτ, την είδε από το παράθυρο να κοιμάται. Για κακή τύχη του παιδιού, δεν βρισκόταν κανένας άλλος μέσα στο σπίτι, κι έτσι, ο εν λόγω άντρας μπήκε μέσα και άρχισε να βιάζει το παιδάκι, το οποίο φυσικά δεν μπορούσε να αντιδράσει. 

Λίγο αργότερα, ένας άλλος καλεσμένος, μπήκε στο σπίτι, θέλοντας να χρησιμοποιήσει το μπάνιο και είδε την αδιανόητη εικόνα. Δεν είπε τίποτα, πήγε έξω, πήρε ένα τούβλο, μπήκε στο σπίτι και άρχισε να χτυπάει με μανία το τέρας που είχε μπροστά του.

Αιμόφυρτος και γυμνός, ο δράστης βγήκε στο δρόμο και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από τη μανία των συγγενών. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο συνέλαβε τον άντρα.
Το μικρό κοριτσάκι, μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο, όπου, μετά από χειρρουργείο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι ψυχολόγοι, δηλώνουν σαστισμένοι και ανήμποροι να χειριστούν το πρωτοφανές γεγονός.


Όσο για το κτήνος; Φυλακίστηκε με συνοπτικές διαδικάσίες και, όπως αναφέρει η Sabah και η Posta, η τύχη του αγνοείται εδώ και δύο μέρες. Εικάζεται ότι δολοφονήθηκε στη φυλακή από συγκρατουμένους του.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου