Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Αποκρυφισμός, UFO, ΕΛΟΧΙΜ, ΡΑΕΛΙΟΙ. Β ' ΜΕΡΟΣ





Ραέλ: Αγγελιαφόρος των Ελοχείμ
Ραέλ: Αγγελιαφόρος των ΕλοχείμΣτην ηλικία των 27, το πρωινό της 13ης Δεκεμβρίου, του 1973, ενώ ακόμη ήταν υπεύθυνος του επιτυχημένου του περιοδικού για αγωνιστικά αυτοκίνητα, ο ΡΑΕΛ, είχε μια δραματική συνάντηση μ’ ένα ανθρώπινο ον από άλλο πλανήτη, σ’ ένα ηφαιστειακό πάρκο στο κέντρο της Γαλλίας, γνωστό ως «Puy de Lassolas». Αυτός ο εξωγήινος του έδωσε μια νέα, λεπτομερή εξήγηση για την προέλευσή μας και πληροφορίες για το πως να οργανώσουμε το μέλλον μας, όπως καταγράφηκαν στο βιβλίο: Intelligent Design (Ευφυής Σχεδισμός). Μετά από έξι συνεχόμενες συναντήσεις στην ίδια τοποθεσία , ο Ραέλ αποδέχτηκε την αποστολή που του ανατέθηκε: Να ενημερώσει την ανθρωπότητα γι αυτό το επαναστατικό μήνυμα και να προετοιμάσει τον πληθυσμό να υποδεχτεί τους Δημιουργούς του, τους Ελοχείμ, χωρίς κανέναν μυστικισμό ή φόβο, αλλά σαν ενσυνείδητα και ευγνώμονα ανθρώπινα όντα. Μετά από μερικούς μήνες συλλογισμού γι αυτόν τον τεράστιο στόχο, ο Ραέλ σχεδόν ανέπτυξε έλκος στομάχου, πριν να αποφασίσει τελικά να παρατήσει την πολυαγαπημένη του καριέρα σαν δημοσιογράφος αγωνιστικών αυτοκινήτων και να αφοσιωθεί πλήρως στην αποστολή που του ανέθεσε ο Γιαχβέ – ο εξωγήινος που συνάντησε.
Μέσα στη χρονιά που ακολούθησε την συνάντηση, κατάφερε να τυπώσει το βιβλίο που περιέγραφε το γεγονός της συνάντησης και εμφανίστηκε σε δύο δημοφιλή τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά show της Γαλλίας, ανακοινώνοντας μια δημόσια συνέντευξη. Αυτή την πρώτη δημόσια συνέντευξη που έγινε στο Παρίσι στις 19 Σεπτεμβρίου του 1974, την παρακολούθησαν περισσότεροι από 2000 άνθρωποι. Λίγο αργότερα, ίδρυσε τον σύνδεσμο MADECH- ένα γκρουπ ανθρώπων που ενδιαφερόταν να τον βοηθήσει στην τεράστια αποστολή του-το οποίο αργότερα θα γινόταν το Ραελιανό ΚίνημαΣτο τέλος του 1974, ο σύλλογος αριθμούσε 170 μέλη. Τώρα υπάρχουν περισσότερα από 70000 μέλη σε 97 χώρες.

Στις 7 Οκτωβρίου του 1975, είχε μια δεύτερη συνάντηση στην οποία του δόθηκαν επιπρόσθετες πληροφορίες, οι οποίες καταγράφηκαν στο δεύτερό του βιβλίο, επίσης μέρος του Intelligent Design. Από τότε, ο Ραέλ γυρίζει την Υφήλιο, δίνοντας συνεντεύξεις και σεμινάρια σε κάθε ήπειρο, συγκεντρώνοντας αυτούς που μοιράζονται την επιθυμία να καλωσορίσουν τους Δημιουργούς μας. 

Επίσης έγραψε αρκετά άλλα βιβλία όπως το Αισθησιακός Διαλογισμός ο οποίος αποτελεί το κεντρικό μέρος της διδασκαλίας του, το «Διανοιοκρατία» όπου αναπτύσσει ένα πιο ευφυή τρόπο διαχείρισης του πλανήτη και το «Ναι στην ανθρώπινη κλωνοποίηση» όπου εξηγεί την δυνατότητα του να γίνουμε αιώνιοι και το υπέροχο μέλλον που μας περιμένει χάρη στην Επιστήμη

Μέσα στα χρόνια, ο Ραέλ ενέπνευσε πολλές δημόσιες δραστηριότητες από την προώθηση της χρησιμοποίησης προφυλακτικού στα σχολεία μέχρι την 
προώθηση του αυνανισμού, από παγκόσμιες εκστρατείες για υποστήριξη των μειονοτήτων, με το σλόγκαν «το να ανεχόμαστε τις διαφορές μας δεν είναι αρκετό, πρέπει να αγαπάμε τις διαφορές μας» μέχρι την ενοχλητική απαίτηση να απαγορευτούν όλα τα θρησκευτικά βιβλία που δεν σέβονται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, από την υποστήριξη της Ανθρώπινης Κλωνοποίησης με την ίδρυση της Clonaid, την προώθηση των GMO ως την μόνη ελπίδα για να έχουν φαγητό όλα τα πλάσματα στον πλανήτη, από την δημιουργία της Clitoraid, ενός συλλόγου που βοηθά τις γυναίκες που τους έχουν αποκόψει την κλειτορίδα να την ανακτήσουν έτσι ώστε να ζήσουν την ευχαρίστηση ξανά μέχρι το κάλεσμα για συγκέντρωση όλων των Αφρικανών παραδοσιακών αρχηγών για την δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αφρικής.

Ο Ραέλ φιλοξενήθηκε στα πιο σημαντικά τηλεοπτικά προγράμματα παγκοσμίως, όπως το 60 λεπτά, στα δελτία ειδήσεων του CNN, FOX, και BBC όπως και σε προγράμματα σαν το Breakfast with Frost και Entertainment Tonight, για να αναφέρουμε μερικά. Προσκλήθηκε από το Αμερικανικό Κογκρέσο για να εξηγήσει το όραμά του για την επιστήμη και φιλοξενήθηκε από πολλούς ηγέτες αυτού του κόσμου, με τον Πρόεδρο του Κονγκό Denis Sassou N'Guesso να είναι ο πρώτος που τον υποδέχθηκε επίσημα το 2000. Πολλοί καλλιτέχνες τον έχουν επίσης παραδεχτεί όπως ο Γάλλος συγγραφέας Michel Houellebecq και ο Hugh Hefner

Σε κάθε κουλτούρα της Γης, ένας αγγελιαφόρος αναμένεται, είτε είναι ο Μαιτρέγυα των Βουδιστών, ο Μεσσίας των Εβραίων, ο Παράκλητος των Χριστιανών ή κάθε άλλο όνομα που έδωσαν οι πολλές φυλές που υπάρχουν στον κόσμο. Αυτός ο αναμενόμενος αγγελιαφόρος, όπως όλοι οι προηγούμενοι, δεν έρχεται για να ευχαριστήσει τους πάντες, αλλά για να πει τι περιμένουν από εμάς οι Δημιουργοί μας. Αυτό είναι που ο ΡΑΕΛ κάνει για περισσότερα από 30 χρόνια τώρα, ταξιδεύοντας ασταμάτητα έχοντας πάρει όρκο παράλληλα να μην του ανήκει οτιδήποτε, αλλά να δίνει τα πάντα για την υποδοχή των Δημιουργών μας στην Πρεσβεία που ζήτησαν να κτιστεί πριν το 2035.

πηγή: Η σελίδα του Ραέλ, δεξιά στη σελίδα υπάρχει κατάστημα με αξεσουάρ.

http://el.rael.org/rael

Σικελιώτης


Α ΜΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου