Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

H Θρησκεία των Ναζί . A ΜΕΡΟΣ



Στο βιβλίο της Σατανίστριας Μπλαβάτσκυ «Το Κλειδί της Θεοσοφίας» (έκδοση Γ’ Αθήνα 1986, μετάφραση από την τρίτη αγγλική έκδοση του 1983 - πρόλογος της ίδιας της Μπλαβάτσκυ του 1889)
διαβάζουμε:

«....Η σύγχρονη θεοσοφική κίνηση κατηγορήθηκε μερικές φορές ότι είναι προσπάθεια προσηλυτισμού των χριστιανών στο Βουδδισμό. Αυτό σημαίνει πως η λέξη «αίρεση» έχασε την παληά της δύναμη και δεν εμπνέει πια τόσο τρόμο.
...
Η θεοσοφική διδασκαλία δεν ανήκει αποκλειστικά σε καμία θρησκεία, δεν περιορίζεται από καμία εποχή και καμία Εταιρία. Είναι η δικαιωματική κληρονομιά κάθε ανθρώπινης "ψυχής. Κάθε άτομο οφείλει να διαμορφώσει τη δική του ορθοδοξία σύμφωνα με τη φύση του και τις ανάγκες του, καθώς και με την πολύμορφη πείρα του. Έτσι εξηγείται γιατί εκείνοι που φαντάζονται ότι η Θεοσοφία είναι μια νέα θρησκεία μάταια ζητήσανε να βρούνε τα δόγματα και την τελετουργία της. Δόγμα της είναι να μένει πιστή στην Αλήθεια και τελετουργία της να «τιμάει κάθε αλήθεια προσαρμόζοντας σ’ αυτή την πράξη»....Η ίδρυση αυτής της Εταιρίας βασίζεται πάνω σ’ αυτό το μοναδικό σκοπό: την ουσιαστική αδελφωσύνη όλων των ανθρώπων. Κατηγορήθηκε γι’ αντι- χριστιανική, για βουδδιστική, παρ’ όλο που θα μπορούσε να είναι και τα δύο....» (σελ. 30-32).
Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα πιστεύουν ότι οι Ναζί ήταν μια πολεμική μηχανή, που έπαιρνε ναρκωτικά και σκότωνε.Ποια ήταν η θρησκεία των SS. Από που προέρχεται, που βασίστηκε, πως εφαρμόστηκε.Τι ήταν ο Υπεράνθρωπος του Νίτσε και τι σχέση έχει με τον Υπεράνθρωπο της Μπλαβάτσκυ και της Θεοσοφίας.
Πως μυήθηκε ο Αυστριακός Χίτλερ στην Θεοσοφία και πως έγινε κυβερνήτης σε διπλανή χώρα από τι δική του,μπαίνοντας πρώτα στο γερμανικό στράτευμα που απαγορευόταν. Τι ήταν οι 1000 Θιβετιανοί που βρέθηκαν νεκροί στο Βερολίνο έπειτα από την ήττα;

Σικελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου