Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Είναι αυτός πνευματικό τέκνο του αντιπαπικού αγ. Ιουστίνου Πόποβιτς; Σα δε ντρέπεται!


Του π. Νικολάου Μανώλη
Ο βρωμερός Οικουμενισμός έχει κατακτήσει τις καρδιές ακόμα και όσων φημίζονται για την πνευματική καταγωγή τους από τον κορυφαίο ορθόδοξο θεολόγο του 20ου αιώνα, μεγάλου αντιοικουμενιστή και αντιπαπικού αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς. Ο άγιος διέκρινε στα άδυτα της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, όπως αποκαλούσε αυτήν την αίρεση, πλήθος δαιμονίων με το όνομα "Λεγεών". Ποιός θα διανοούνταν πως μερικές δεκαετίες αργότερα, η πνευματική του παρακαταθήκη, τα κατ' ευφημισμόν πνευματικά του τέκνα, θα έφταναν στο έσχατο στάδιο της προδοσίας της Ορθόδοξης Πίστης. Διαβάζουμε το εξής ρεπορτάζ και αναστενάζουμε βαθέως για το επίπεδο κατάπτωσης της Σερβικής Εκκλησίας. 

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος (Εκκλησία της Σερβίας) μιλάει για την ενότητα της Πίστεως των Ορθόδοξων, των παπικών και των μουσουλμάνων!
Με την ευκαιρία των εγκαινίων ενός παπικού ναού στο Μπαρ (Μαυροβούνιο), ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος δήλωσε τα εξής, δίνοντας στον καρδινάλιο το σταυρό (3:41-4:40):


''Η σημερινή αυτή τελετή αποτελεί τη συνέχεια ενότητας της Πίστεως, μέσω αυτού του ναού, αφιερωμένου στον Απόστολο Πέτρο. Ο Απόστολος Πέτρος είναι κορυφαίος Απόστολος, τον οποίο αναγνωρίζουν και στην Ανατολή και στη Δύση. Ειδικά αναγνωρίζεται η δική του ομολογία της Πίστεως στο Χριστό ως Υιό του Θεού. Το Μπαρ πάντα ήταν ο τόπος διάχυσης της Δύσης και της Ανατολής, αλλά πρόσφατα εδώ εμφανίζεται επίσης κι αυτή η μακρινότερη Ανατολή - το Ισλάμ.''
μετέφρασε στα ελληνικά ο Μάρκο Πεϊκοβιτς
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ΝΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου