Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (Βίντεο).



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο ισλαμικός μελετητής Haitham Al-Haddad που εδρεύει στο Λονδίνο, αρχικά από τη Σαουδική Αραβία, έδωσε μια διεύθυνση στη Νορβηγία στην οποία μίλησε για την αποξένωση που πολλοί νέοι αισθάνονται απέναντι στην ευρωπαϊκή χώρα στην οποία ζουν και είπε ότι αυτό οδήγησε στην προσφυγή του ISIS. «Η κατάκτηση της Ευρώπης είναι μια αρνητική δήλωση», που σημαίνει στρατιωτική δύναμη, είπε, «αλλά αυτό που θέλουμε είναι να φέρουμε φως σε όλους τους Ευρωπαίους, έτσι οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θα αποφασίζουν αν θέλουν το Ισλάμ».


Οι Ισλαμιστές: ( αυτοί δεν αφήνουν να αποφασίσεις αλλά επιβάλουν αυτά που θέλουν)
Ο Αλ-Χατντάν δήλωσε επίσης ότι «οι δυτικές αξίες πρέπει να περιλαμβάνουν ισλαμικές αξίες, διότι το Ισλάμ αποτελεί μέρος της Ευρώπης». Κάλεσε περισσότερους νεαρούς μουσουλμάνους να γίνουν δικηγόροι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, προτρέποντάς τους να μην «καθίσουν παθητικοί». «Το Ισλάμ έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες χωρίς να χυθεί μια σταγόνα αίματος».
Αγαπητοί φίλοι, οι Ευρωπαίοι το ξέρουμε  πως παντού πλέον αρχίζει το Ισλάμ να παίρνει το πάνω χέρι. Τα φίδια άρχισαν όμως και στην δική μας χώρα να απλώνονται και σε λίγο καιρό δεν θα μπορείτε ούτε από τα σπίτια σας να βγαίνετε διότι αυτά θα είναι παντού. Αυτός είναι και ο λόγος γιατί τους φέρνουν κάθε μέρα κατά 100αδες από τα νησιά και κρυφά από άλλες περιοχές, για να χάσετε το έλεγχο, να σας πνίξουν στην ίδια την πατρίδα σας και ύστερα να σας επιβάλουν το Ισλάμ αρχικά για κύρια θρησκεία και μετά φυσικά την πανθρησκεία του Πάπα κι των οικουμενιστών μαζί με τον Αντίχριστο. Όλα αυτά εξελίσσονται μπροστά στα μάτια σας και εσείς είστε απλοί θεατές από τους καναπέδες σας.
Η εκκλησία κάνει τα στραβά μάτια, δεν μιλά, ενώ εδώ και χρόνια έχει παραδοθεί στο θηρίο. Οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της εκκλησίας μοιάζουν με φοβισμένα πρόβατα, απλοί υπάλληλοι που τελούν το καθήκον τους για τα 5 αργύρια.
Που είναι άραγε οι ιερείς που έδιναν την ζωή τους για να μας σώσουν από τους τούρκους και από την ισλαμοποίηση τις χώρας . Τώρα οι σημερινοί ιερείς λένε ναι στο κτίσιμο τζαμιών στην χώρα μας.
Αυτό είναι το σημερινό κατάντημα, όπου σκανδαλίζεται ο πιστός διότι πλέον πηγαίνει μεν με πίστη στην εκκλησία αλλά χωρίς σεβασμό απέναντι στους σημερινούς ιερείς. Αν δεν μιλήσει η εκκλησία , αν δεν μιλήσει ο λαός, ποιος θα μιλήσει για το κατάντημα της χώρας και της εκκλησίας μας … οι «εξωγήινοι»;
Χιλιάδες Ευρωπαίοι μεταστράφηκαν στο Ισλάμ.

Για μουσουλμάνους: «Όταν δείτε μισόγυμνες κοπέλες στο δρόμο, άσεμνα ντυμένες είναι υποχρέωση σας σαν άντρες να τις βιάσετε».

Όχι gay parade για τους ομοφυλόφιλους, σε λίγο καιρό εδώ στην Ελλάδα αλλά θα τους αραδιάζουν πάνω σε πολυκατοικίες και θα τους ρίχνουν κάτω. Αυτήν την μέθοδο υποστηρίζει ο Ισλαμικός ερευνητής Σέιχ Ράσιντ Σουλτάν. Ο ίδιος δήλωσε ότι υποστηρίζει τη δολοφονία ομοφυλοφίλων με τη μέθοδο που προδιαγράφεται στο Κοράνι , να ρίπτονται δηλαδή από ψηλά κτίρια, επειδή η «ομοφυλοφιλία στρέφεται κατά της ανθρώπινης φύσης και αποτελεί προσβολή στην ανθρωπότητα».
Ο Αιγύπτιος δικηγόρος Essam Haggag δήλωσε: «Ας οικοδομήσουμε μια φυλακή, οπουδήποτε στην έρημο, και να ρίξουμε αυτά τα σκυλιά σε αυτό». Συμμετείχαν σε τηλεοπτική συζήτηση για την ομοφυλοφιλία στην Αίγυπτο στις 26 Σεπτεμβρίου, στην οποία ο life coach(κοινωνικός σύμβουλος), Άσγκααν Ναμπίλ, ανέφερε ότι η ομοφυλοφιλία «πολιτικοποιήθηκε» και έγινε αμερικανική «συνωμοσία εναντίον της αιγυπτιακής κοινωνίας». Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη σημερινή Ευρώπη.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου