Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Η Αστυνομία αναζητά καθηγητές που χρησιμοποιούν τον όρο «τουρκική μειονότητα»!



Ονόματα και διευθύνσεις καθηγητών από το Πανεπιστήμιο Θράκης που χρησιμοποιούν τον όρο «τουρκική μειονότητα» αναζητά η αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ροδόπης, σύμφωνα με έγγραφο που απεστάλη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Πρόκειται για γεγονός που εκτός του ότι θυμίζει σκοτεινές εποχές, όταν η αστυνομία καταδίωκε πολίτες με αποκλειστική κατηγορία τα φρονήματά τους, δημιουργεί ταυτόχρονα εύλογα ερωτήματα για τον σκοπό της έρευνας και το αδίκημα που εξετάζεται.
Το έγγραφο κοινοποίησε στο Facebook ο Ιωάννης Ληξουριώτης, καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρώην καθηγητής στη Νομική Κομοτηνής.
Όπως αναφέρει ο καθηγητής, «Η αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης ζητά από το Πανεπιστήμιο Θράκης να της γνωρίσει τους καθηγητές που επιστημονικά έχουν χρησιμοποιήσει τον όρο «τουρκική μειονότητα» !!!!!
«... παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ - μαζί με διευθύνσεις κατοικίας- του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου σας ... του οποίου το επιστημονικό αντικείμενο- πεδίο- ειδικότητα, ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» ....


Η ανάρτηση του Ι. Ληξουριώτη:

Απίστευτο !!!!
Η αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης ζητά από το Πανεπιστήμιο Θράκης να της γνωρίσει τους καθηγητές που επιστημονικά ασχολούνται με τον όρο «τουρκική μειονότητα» !!!!!
«... παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ - μαζί με διευθύνσεις κατοικίας- του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου σας ... του οποίου το επιστημονικό αντικείμενο- πεδίο- ειδικότητα, ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» ....»
Το σίγουρο είναι ότι έχει ξεκινήσει κάποια προκαταρκτική εξέταση για την ποινική ξίωξη κάποιου ή κάποιων που χρησιμοποίησαν τον όρο "τουρκική μειονότητα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου