Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΛΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: θα μείνουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ από την Ελληνική Δικαιοσύνη οι συντελεστές της βλάσφημης θεατρικής παράστασης "Η ώρα του Διαβόλου";;;


OI ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ!

Κάποιοι αθεόφοβοι και συγχρόνως αναίσχυντοι άνθρωποι ανέβασαν ένα θεατρικό έργο τους στη Θεσσαλονίκη μέ τίτλο «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»! Χωρίς να το συνειδητοποιούν έγιναν όργανα του Διαβόλου και με το έργο τους προσβάλλουν την θεότητα του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, υβρίζουν δέ και τό πρόσωπο της Υπερ-αγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, της γλυκειάς μας Παναγίας! 
Ένας ευσεβής χριστιανός με ηλεκτρονικό μήνυμά του μας διεμήνυσε το γεγονός. οπότε ημείς, διά του από της 20ής Οκτωβρίου έγγράφου μας, εσπεύσαμε νά καταγγείλουμε το πνευματικό αυτό έγκλημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τήν Επίτιμο Κυρία Ξένη Δημητρίου. 



Θα περιμένουμε, λοιπόν, τη συνέχεια! Και θα συγκρίνουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στον τόπο μας η Δικαιοσύνη. Διότι εμείς, επειδή καταφερθήκαμε εναντίον των προκλητικώς φερομένων ομοφυλοφίλων και είπαμε τα λόγια «φτύστε τους», στίς 15 Φεβρουαρίου 2018 θα καθήσουμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα δικασθούμε, επειδή λόγου χάριν δεν μπορούμε να ανεχθούμε τόν Σύμβουλο του Υπουργείου Παιδείας κ. Βαλλιανάτο νά φιλιέται δημοσίως στόμα με στόμα, ερωτικά δηλ. καί παθιασμένα, από τα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων και -δια της
TV- να τον βλέπει όλη η Ελλάδα! Να φιλιέται με κάποιο άνδρα της ιδίας ομοταξίας!


Στο θεατρικό έργο, καθώς λέγεται, προσβάλλεται βάναυσα το πρόσωπο της Παναγίας μας! 
Εάν, λοιπόν, εμείς μεν καταδικασθούμε για το «φτύστε τους», οι δε παράγοντες του σατανικού εκείνου έργου παραμείνουν ατιμώρητοι, ΤΟΤΕ ο σύγχρονος Έλληνας θα καταννοήσει, ότι όλοι καί όλα στον δύστυχο αυτό τόπο, την Ελλάδα μας, έχουν εκφυλισθή!

Δεν το πιστεύουμε, αλλά και δεν το αποκλείουμε! Μας ανησυχεί όμως η θέση των παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ: «Η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή εναντίον των συντελεστών της θεατρικής παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου» είναι «μια ξεκάθαρη απόπειρα λογοκρισίας, βγαλμένη απευθείας από τα μαύρα χρόνια της χούντας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ». Με ζωηρό, λοιπόν, το ενδιαφέρον θα περιμένουμε την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης!


Αίγιον, 6 Δεκεμβρίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΛΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


Σημείωση:
 
Δεν σπεύσαε να γνωστοποιήσουμε αμέσως την ενέργειά μας προς την Ελληνική Δικαιοσύνη μόνο και μόνο για να μη θεωρηθή, ότι εκβιάζουμε τον υπέρτατο αυτό θεσμό να ενεργήσει κατά τις ορέξεις μας.
+ Ο Κ και Αι. Α.

******************** 



Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ

Επίτιμον Κυρίαν Ξένην Δημητρίου
Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Θέμιδος Μέγαρον
Λεωφ. Αλεξάνδρας, 121
115 22 ΑΘΗΝΑΣ
Fax: 210 641 1523
Επίτιμε Κυρία Εισαγγελεύ,


Ως Ορθόδοξος Χριστιανός, συγχρόνως δε και ως Έλλην Πολίτης, απευθύνομαι προς Υμάς σήμερον, προκειμένου να καταγγείλω προς Υμάς την υπό τινων ασεβών και αθέων ατόμων συντελουμένην βάναυσον προσβολήν του προσώπου του Κυρίου μου, και Σωτήρος του κόσμου Ιησού Χριστού, ως και της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, προσβολήν, ήτις συντελείται δια της θεατρικής παραστάσεως «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» εις το θέατρον «Αριστοτέλειον» η όπου αλλού.
Ζητώ ουχί μόνον την άμεσον διακοπήν των παραστάσεων, αλλά και την σύλληψιν, την προσαγωγήν των δραστών ενώπιον της Δικαιοσύνης και την παραδειγματικήν τιμωρίαν των.
Την άποψιν ημών συμμερίζονται αναρίθμητον πλήθος ευσεβών και Ορθοδόξων Χριστιανών αδελφών μου.
Επί δε τούτοις διατελώ
Ευχέτης Υμών προς τον Κύριον
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου