Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Θέλει αρετή και τόλμη η Ελλάδα σύντροφοι δεξιοί

Του Αδέξιου Δεξιού

Με αφορμή το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου με απλή δήλωση και όλα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί, εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι το Antinews βγήκε ανοικτά 

υπέρ του «όχι» που πρέπει να πει η ΝΔ.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι site και εφημερίδες που υποστηρίζουν τον Κυριάκο και βρίσκονται κοντά στην ηγετική ομάδα, πρωί – βράδυ, έχουν σιωπήσει.
Που να μπλέκουν με τόσο… επικίνδυνα θέματα, λένε και κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο ή στην καλύτερη περίπτωση προτάσσουν την φιλελεύθερη άποψη που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο κόμμα και άλλα τέτοια που λένε τα μπακακάκια του Ποταμιού και οι πισωγλέντηδες της ψευτοπροοδευτίλας του κερατά.

Υπάρχει και μια ακόμη μεγάλη έκπληξη. Η απόλυτη σιωπή των Νεοδημοκρατών βουλευτών και στελεχών οι οποίοι δεν έχουν τα κότσια να πάρουν θέση υπέρ της μιας ή της άλλης θέσης. Εξαφανισμένοι είναι και κάνουν την πάπια όταν ερωτώνται. Κρύβονται πίσω από τη δήλωση του Χατζηδάκη ότι η ΝΔ θα καταθέσει σύγχρονη πρόταση, στα ευρωπαϊκά πρότυπα και άλλες τέτοιες υπεκφυγές.
Που είναι όλοι αυτοί οι διαπρύσιοι κήρυκες της ελληνικής, της πατριωτικής κατεύθυνσης; Που χάθηκαν όσοι βγαίνουν με ιερή οργή και φωνάζουν όταν π.χ. θίγεται η ελληνική σημαία, η ιστορία, το θρησκευτικό συναίσθημα; Ξαφνικά υπάρχει μια πολιτική «ομερτά» προκειμένου να μη θιγεί το θέμα ώστε να μην εκφραστούν ελεύθερα και τα στελέχη, μέχρι την Τρίτη που θα γίνει η ψηφοφορία, η οποία θα ακολουθήσει μια ενδελεχούς συζήτησης τη Δευτέρα.
Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι όλοι όσοι κόπτονται για το μέλλον της Δεξιάς στην Ελλάδα έχουν κρυφτεί στις τρύπες τους και περιμένουν απλά τις εξελίξεις ώστε να προσκολληθούν μετά στη γραμμή που θα είναι η πιο κυρίαρχη.
Όμως, το Antinews βγήκε ξεκάθαρα και είπε τη γνώμη του. Κάποιοι μας θεωρούν δεδομένους, ορισμένοι νομίζουν ότι επειδή το μίσος μας για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι άσβεστο θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια. Είπαμε να διώξουμε τον Τσίπρα, όχι όμως και να χάσουμε την ψυχή μας. Όχι μόνον εμείς αλλά και όλη η Νέα Δημοκρατία. Κι αν είναι ευχαριστημένοι στην Πειραιώς από την γραμμή που ακολουθεί σε πολλά θέματα, τότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Αν κερδίσει ο Κυριάκος και σ’ ένα χρόνο διαλυθεί η ΝΔ κι αυτοί συνεχίσουν να είναι ευχαριστημένοι τότε εμείς πάμε πάσο.
Το τονίσαμε. Το ζήτημα δεν είναι ποιος είναι ομοφυλόφιλος, τρανσέξουαλ ή θέλει να κάνει αλλαγή φύλου. Και ποδοσφαιριστές γκέι υπάρχουν, και ιερωμένοι, και γιατροί και δικηγόροι και δημοσιογράφοι και βεβαίως και πολιτικοί, βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Το πρόβλημα δεν είναι καθόλου αυτό και δεν μας αφορά τι κάνουν στο κρεβάτι τους.
Το πρόβλημα είναι βαθύτατα πολιτικό. Η Αριστερά επιδιώκει χρόνια τώρα να διαμορφώσει μια ατζέντα η οποία δεν έχει καμιά σχέση με τα πιστεύω του Έλληνα πολίτη. Και του Ευρωπαίου θα λέγαμε καθώς κανείς δεν ερωτάται για σειρά από νομοθετήματα που περνούν από τα Κοινοβούλια.
Το πρόβλημα είναι ότι από παντού η νεολαία, αλλά και οι μεγαλύτεροι, κατακλύζονται από εικόνες, απόψεις, άρθρα και καθημερινές δράσεις οι οποίες πρέπει σώνει και καλά να είναι φυσιολογικές ενώ δεν είναι.
Πρέπει να δούμε εκπομπές στην τηλεόραση όπου υπάρχουν πέντε αρσενικά και πέντε θηλυκά αλλά κανείς δεν είναι άνδρας. Πρέπει να δούμε φόρα παρτίδα γκέι να φιλιούνται στο σινεμά ή και στους δρόμους.
Πρέπει οπωσδήποτε να θεωρήσουμε φυσιολογικό ότι ένα παιδί 15 ετών που δεν έχει βγάλει χνούδι ακόμη, έχει την ωριμότητα να πει ότι είναι γυναίκα ή άνδρας.
Πρέπει να ξεθεμελιωθεί η οικογένεια με τη λογική ότι μπορούν να υιοθετούν παιδιά και τρανσέξουαλ, εγχειρισμένοι κ.λπ.
Όλα αυτά τα πρέπει επιβάλλονται μέσω της τηλεόρασης, του σινεμά, των μοντέρνων τεχνών και τώρα πρέπει να επιβάλλονται και με νόμους του κράτους στο όνομα της αυτοδιάθεσης, του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Όχι, λοιπόν. Αυτή η μάχη είναι άκρως πολιτική και η ΝΔ οφείλει να την δώσει. Αν δεν το κάνει θα αποδείξει ότι απλά έγινε το δεξιό Ποτάμι της συμφοράς στο οποίο χωράνε τα πάντα. Γιατί όχι να μην συνεργαστούν και με τον Τσίπρα ή με τον Καμίνη και τον Μπουτάρη;
Αυτή η μάχη είναι πολύ σημαντική για να κρύβονται και όσοι το παίζουν σύμβουλοι στον πρωινό καφέ του Κυριάκου και όσοι, κυρίως βουλευτές και δημοσιογράφοι, του ξεσκονίζουν το σακάκι και τον έχουν ανακηρύξει σε βασιλιά της πολιτικής ή πρίγκιπα της Ελλάδας.

Θέλει αρετή και τόλμη η Ελλάδα σύντροφοι δεξιοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου