Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Οι ξεφτιλισμένοι... Στέλνουν τα ελληνόπουλα στο μουσείο της "ΕΑΜικής Αντίστασης"!...


Με έγγραφό του το υπουργείο ζητά να πληροφορηθεί ποιοι μαθητές θα δηλώσουν συμμετοχή στην επίσκεψη που θα γίνει στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Καισαριανή την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Δηλαδή ανήμερα της απελευθερώσεως της Θεσσαλονίκης οι Συριζαίοι θέλουν τα παιδιά μας να επισκεφτούν το «μουσείο» αυτών που λίγα χρόνια αργότερα μιλούσαν για «ελεύθερη και ανεξάρτητη» Μακεδονία. Πέραν όμως από αυτό το πράγματι ηρωικό έπος του 1940 τι σχέση μπορεί να έχει με αυτούς που αιματοκύλισαν την Ελλάδα; Θα μπορούσαν τα παιδιά να επισκεφτούν το Πολεμικό Μουσείο και όχι το μουσείο του ένοπλου σκέλους του ΚΚΕ. Τις διδακτικές ώρες που θα γίνει η επίσκεψη δεν θα γίνει μάθημα όπως αναφέρει το έγγραφο και οι μαθητές που δεν θα πάνε θα παραμείνουν στα σχολεία όπου θα παρακολουθήσουν ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα. 

Φανταζόμαστε τι θα είναι αυτό, είτε πας είτε δεν πας, την κόκκινη προπαγάνδα θα την φας. Αλήθεια το να δηλώσεις αν θέλεις να πας ή όχι δεν αντίκειται με τα ανθρώπινα δικαιώματα τι κάνουν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις;...

elkosmos και https://gianniotis.blogspot.gr/2017/10/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου