Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!



Σε αυτήν την χώρα ο αριστερισμός γιορτάζεται σαν θρησκεία. Είναι πολύ πιο εύκολο για το ΚΚΕ να ανακοινώσει πως αποκαθιστά την μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη, ενός αποδεδειγμένα προδότη του ελληνικού έθνους, από τον «αστικό» χώρο έστω και να πατήσει στον Γράμμο – Βίτσι τον Αύγουστο για να αποδώσει τις νενομισμένες τιμές σε εκείνους που έπεσαν για να απολαμβάνουμε έναν δημοκρατικό καθεστώς ελευθερίας, έστω και βαλκανικού τύπου. Ακόμα και το γεγονός ότι ο γράφων για να γίνει κατανοητός από τον αναγνώστη χρησιμοποιεί την έννοια «αστική» δημοκρατία σημαίνει ότι στον τομέα των ιδεών έχουμε όλοι ηττηθεί κατά κράτος από τον ερυθρό ολοκληρωτισμό. Οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέου, όπως κανονικά πρέπει να αναφέρεται σύμφωνα με την σοβαρή διεθνή βιβλιογραφία (Rebel War), έχασαν στα όπλα αλλά επεκράτησαν στις ιδέες, στα πανεπιστήμια, στην δημοσιογραφία και οπουδήποτε παράγεται πολιτική σκέψη. Η πολιτική σκέψη όμως δεν είναι μόνον για τους εκλεκτούς. Η πολιτική φιλοσοφία είναι παρακλάδι της ηθικής φιλοσοφίας. Και η ηθική φιλοσοφία καταπιάνεται για το πώς πρέπει να ζούμε.

Ο αναγνώστης, για να καταλάβει πόσο έχει αλλοτριωθεί η υπόστασή μας ως έθνος από τον αριστερισμό, δεν έχει παρά να κοιτάξει τα χρόνια της κρίσης. Ο μέσος πολίτης δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι το μνημόνιο δεν είναι η αιτία της κρίσης αλλά το αποτέλεσμά της. Μας επεβλήθη μνημόνιο δηλαδή καταναγκαστικών μέτρων διότι ο τρόπος με τον οποίο διαβιούσαμε εκτός του ότι ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας εβασίσθη σε ένα στρεβλό πρότυπο ανάπτυξης. Φυσικά φταίνε και οι ξένοι. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση, κατά την διάρκεια αναζήτησης του μεριδίου ευθύνης των ξένων, ο αριστερισμός μέσα μας απέδιδε μεγαλύτερη ευθύνη στο ΔΝΤ από ό,τι στους κύριους υπόλογους της αποτυχίας επίλυσης της κρίσης, τους Γερμανούς. Ο λόγος; Διότι όλη η Ελλάδα είχε παρασυρθεί από τα συνωμοσιολογικά γραφόμενα μία νεοκομμουνίστριας συγγρααφέως της Ναόμι Κλάιν περί Δόγματος Σοκ σύμφωνα με τα οποία εν ολίγοις περιγράφεται το ΔΝΤ ως ένας δαίμονας καταστροφής τριτοκοσμικών χωρών διότι από πίσω του κρύβονται άλλα σκοτεινά καπιταλιστικά συμφέροντα.
Αλλά και όσον αφορά τα μέτρα που πάρθηκαν, επροτιμήθη η σταδιακή απαλλοτρίωση της ιδιοκτησίας των Ελλήνων από το να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι. Ακόμα περιμένει ο γράφων δε για το ποιος θα είναι ο πρώτος Συντηρητικός που θα υποστηρίξει ότι οι συντάξεις δεν πρέπει να κοπούν από εκείνους που έχουν τις υψηλότερες αλλά από εκείνους που αναλογικά έχουν κόψει λιγότερα ένσημα διότι αυτό επιτάσσει η λογική της δικαιοσύνης της ανισότητας και όχι όλοι να εξισωνόμαστε προς τα κάτω όπως επιτάσσει η λογική της αριστερόστροφης μετριοκρατίας. Η επιχειρηματικότητα διώκεται μέσω της υπερφορολόγησης την στιγμή που συνδικαλιστές βρίσκονται ακόμα στην θέση τους και αμοίβονται. Νέοι κατά εκατοντάδες χιλιάδες έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό την στιγμή που αντιστρόφως ανάλογα χιλάδες λαθρομετανάστες παραμένουν στην πατρίδα μας. Η μηδαμινή αντίδραση όλων μας στο έγκλημα που συντελείται εις βάρος ημών και των επόμενων γενεών οφείλεται στο ότι όλοι έχουμε παραδωθεί στον αριστερισμό που έχει εγχαραχθεί μέσα μας ως άλτερ έγκο. Και δυστυχώς θα είμαστε υπόλογοι όχι μόνον στις επόμενες γενεές αλλά και στην λαμπερή ιστορία που έγραψαν με αίμα για εμάς οι πρόγονοί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου