Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Η Προφητεία του Όσιου Σεραφείμ του Σαρώφ και ο απρόβλεπτος παράγοντας. Η συντριβή της Νέας Τάξης άρχισε το 1993

Εφημερίδα Πράβδα  1992

Σύμφωνα με τις προφητείες του όσιου Σεραφείμ του Σαρώφ. Η Ρωσσία, τον επόμενο χρόνο (1993) πρέπει να αναστηθεί και Όργανο του Θεού πρέπει μα γίνει Κυβερνήτης σοφός , θεοσεβής και σταθερός άνδρας ο οποίος θα επαναφέρει την τάξιν στη Ρωσσία. Τότε οι διώκτες του Χριστού και οι καταδότες δεν θα είναι κρατικοί λειτουργοί , οι δε Μασόνοι και οι Ιησουίτες θα φύγουν στα δικά τους μέρη και δεν θα διαφθείρουν πλέον την ψυχή του μεγάλου Ρώσσικου Λαού. Και η πλέον κατάλληλη στιγμή δια την απομάκρυνση των σατανικών δυνάμεων από την διακυβέρνηση της χώρας, θα είναι οι εκλογές νέων κυβερνητών συμπεριλαμβανομένου και αρνηθέντος τον θεόν Προέδρου, εις περίπτωση αποδοχής Νέου Συντάγματος της Ρωσσίας 

Ηλίας Κωνσταντίνωφ
Λαϊκός βουλευτής Ρωσσίας
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Ρώσσικης
Λαϊκής Ένωσης



Προσθέτω τώρα το βιογραφικό και την εικόνα του Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιναπό την wikipedia (δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία)



Τον Ιούνιο του 1991 έγινε Πρόεδρος Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Αγίας Πετρούπολης και το 1994 πρώτος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Μάρτιο του 1997 προήχθη σε αντιπρόεδρο του Εκτελεστικού Γραφείου του Προέδρου, ενώ το 1998 ορίστηκε Διοικητής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας, διάδοχος της Επιτροπής της Κρατικής Ασφάλειας. Ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1999, ορίστηκε Πρωθυπουργός από τον Πρόεδρο Μπορίς Γιέλτσιν και τον Ιανουάριο του 2000, μετά από το ξαφνικό διάγγελμα παραίτησης του Γιέλτσιν, ορίστηκε προσωρινός Πρόεδρος. Το 2000 έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Ρωσικής Δημοκρατίας και εξελέγη Πρόεδρος. Επίσης, στις 14 Μαρτίου 2004 επανεξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία.

Από την άλλη μεριά, επανέφερε σοβιετικά σύμβολα, όπως τον ήχο του ύμνου της Σοβιετικής Ένωσης του  1944-199. (αυτά που κατήργησε ο Γιέλτσιν και ο Παύλος ο Α΄)

Σικελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου