Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Τρέλα : η Δημοκρατία στο τελικό στάδιο - Κάτω από 10 % (!) των βουλευτών ψηφίζουν το νόμο για τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο


ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Oliver Janich2. Juli 2017


  • Κάτω από 10 τοις εκατό των βουλευτών ψηφίζουν υπέρ του νόμου της λογοκρισίας (νόμο για την επιβολή του δίκαιου στο διαδίκτυο, NetzDG). ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Κοινοβούλιου Norbert Lammert (λίστα!) διαπιστώνει την απαρτία για την λήψη απόφασης, παρόλο που θα 'επρεπε να είναι παρόντες πάνω από το μισώ των βουλευτών!
  • Το  Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο είχε άλλη φορά κηρύξει κάτι τέτοιο νόμιμο, παρόλο που αντιτίθεται σαφέστατα με το ακριβές κείμενο του νόμου αυτού
  • Γιατί: Γιατί  αυτός που κατέχει το μονοπώλιο της εξουσίας  μπορεί να κάνει ό, τι θέλει!
Εντωμεταξύ δημοσιεύτηκε  στα πρακτικά του ομοσπονδιακού κοινοβούλιου Bundestagsprotokoll: Στη σελίδα 25127 γράφει απλά:
παρακαλώ εκείνους, οι οποίοι θέλουν να ψηφίζουν υπέρ του νομοσχέδιου, να σηκωθούν από τις θεσεις τους – ποιός δίνει αρνητική ψήφος? – Ποιος απέχει από την ψηφοφορία? – Bei gleichem Stimmverhalten με την όμοια ψήφος – με τους ψήφους  του Συνασπισμού (CDU/CSU +SPD) έναντι των ψήφων των Αριστερών και της ψήφου μιας συαδέλφου της CDU/CSU και την αποχή της ομάδας Bündnis 90/Die Grünen – ψηφίστηκε?εγκρίθηκε το νομοσχέδιο.

Μόνο αυτό! Όπως το περίμενα. Καμία λέξη για το γεγονός ότι ήταν παρόντες λιγότερο από δεκα τοις εκατό! Συνειδητή εξαπάτηση των ψηφοφόρων! Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς από τα πρακτικά τα την αληθινή στάθμιση των ψήφων! Δημοκρατία στο τελευταίο στάδιο!

 Μετάφραση:  https://pilitouromanou.blogspot.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου